Tarieven

Huiswerkbegeleiding
Brugklasbegeleiding
Examenbegeleiding

Huiswerkbegeleiding is mogelijk voor 3, 4 en 5 dagen. De leerling heeft de beschikking over een ruime werkplek met een eigen bureau. Veel leerlingen werken aan een eigen laptop. Daarnaast zijn er voldoende laptops aanwezig om digitaal te kunnen werken.

Aanmelden en starten is te allen tijde mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid. Wij hanteren de volgende tarieven voor het schooljaar 2019-2020:

  • 5 dagen: € 545,00 per maand
  • 4 dagen: € 475,00 per maand
  • 3 dagen: € 390,00 per maand

Huiswerkbegeleiding wordt altijd vanaf de eerste van de maand berekend. Facturering geschiedt per maand vooraf.

Genoemde tarieven zijn standaard, bij intensieve begeleiding in verband met maatwerk gelden er afwijkende tarieven. Dit wordt in overleg met u afgesproken.

Bijlessen

Naast huiswerkbegeleiding geven wij ook bijlessen. Uit onze ervaring blijkt dat wiskunde, economie en M&O de vakken zijn waar het meest vraag naar is. Uiteraard kunnen we bijles verzorgen in alle vakken. We hebben voor iedere leerling en voor ieder vak een passende bijlesdocent.

Onderbouw en Bovenbouw 50 minuten: €45,00

Als een leerling verhinderd is dan dient dit zo spoedig mogelijk gemeld te worden op telefoonnummer 030-6932845. Lessen die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden volledig berekend.

Examentraining

Examentraining vindt plaats in de periode voorafgaand aan de tentamen- en examenperiode. Het gaat hier om een intensieve halve dag of dag-training per specifiek vak. Tarieven hiervoor zijn op aanvraag.

Examentraining Wiskunde
Dit jaar biedt het Huiswerklokaal examentraining specifiek gericht op het vak wiskunde. De inhoud van deze training vindt u elders op deze site. De kosten hiervoor bedragen € 400,00.

Remedial teaching

Voor remedial teaching werken wij samen met een bureau in de regio Zeist. Tarieven hiervoor zijn op aanvraag.

 

Openingstijden

Huiswerklokaal Zeist is geopend maandag t/m vrijdag van 11.00 – 18.30 uur. Voor de proefwerkweken zijn wij op afspraak open. Tijdens de vakanties zijn wij ook geopend.